H Norwegian αφαιρεί την Τουρκία από τις κρουαζιέρες του 2016 - αντικαθιστά με Αθήνα





Μία μία οι εταιρίες κρουαζιέρας αφαιρούν από τα προγράμματά τους την Τουρκία για λόους ασφαλείας, μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα.
Εκτός από την Crystal και την Celebrity, στη λίστα των εταιριών αυτών προστίθεται τώρα η Norwegian, η οποία φέτος ακυρώνει όλες τις προσεγγίσεις των πλοίων της στα τουρκικά λιμάνια (συνολικά ανέρχονται σε 61) αντικαθιστώντας τα με άλλα, ανάμεσα στα οποία είναι και αυτό της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, η Norwegian Cruise Line, μητρική των Regent Seven Seas και Oceania, ανακοίνωσε οτι φέτος τα πλοία της δεν θα δέσουν σε κανένα τουρκικό λιμάνι.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της NCLH, Frank Del Rio, δήλωσε οτι η απόφαση να απομακρυνθεί η Τουρκία από τα δρομολόγια ήταν «επίπονη» όμως οφείλεται σε λόγους ασφαλείας.

«Είναι η σωστή απόφαση, όμως αισθάνομαι χάλια για αυτό», είπε, υμνώντας τη χώρα ως προορισμό κρουαζιέρας. «Είμαστε αισιόδοξοι οτι μέχρι το 2017 θα έχουμε τη σιγουριά για να επιστρέψουμε στην Τουρκία».

Μερικές κρουαζιέρες επρόκειτο να επιβιβάσουν ή να αποβιβάσουν επιβάτες στην Κωνσταντινούπολη. Τα υπόλοιπα λιμάνια της Τουρκίας που θα επισκέπτονταν τα πλοία της Norwegian, είναι το Κουσάντασι, η Αττάλεια, η Alanya και η Σμύρνη. Ως αντικατάσταση αυτών, οι εταιρίες εισήγαγαν άλλους προορισμούς, στους οποίους περιλαμβάνεται και η Αθήνα.


Πηγή: parapolitiko.gr

Το διαβάσαμε από το: H Norwegian αφαιρεί την Τουρκία από τις κρουαζιέρες του 2016 - αντικαθιστά με Αθήνα http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/01/h-norwegian-2016.html#ixzz3yB2dBL9h

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια