8 γήπεδα ποδοσφαίρου που αξίζει να επισκεφτείς!



Ταξιδεύουμε στον κόσμο και ξεχωρίζουμε τα 8 γήπεδα ποδοσφαίρου, που αξίζει να επισκεφτείς!





Κάθε προορισμός επιφυλάσσει εκπλήξεις! Πανέμορφους, γραφικούς οικισμούς, ιστορικά μνημεία, πολιτιστικά δρώμενα και μέρη με φανταστική θέα. Άλλοι ξεχωρίζουν για τις γαστρονομικές τους δημιουργίες, τις τέχνες αλλά και τα αθλητικά τους γεγονότα. Είτε αγαπάς τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, είτε σου είναι λίγο αδιάφορα όλα αυτά, τα συγκεκριμένα γήπεδα ποδοσφαίρου δε θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο!

Κάποια γήπεδα ποδοσφαίρου ξεχωρίζουν για την ιστορικότητα τους, για το design
και τις παροχές τους, σίγουρα όμως όλα έχουν φανατικό κοινό, που τα θεωρεί ναούς ανά τα χρόνια. Μήπως βρίσκεται και το δικό σου αγαπημένο παρακάτω;
Το iTravelling.gr ξεχώρισε τα 8 γήπεδα ποδοσφαίρου στον κόσμο, που αξίζει να επισκεφτείς!
Camp Nou



Ένα από τα σημαντικότερα γήπεδα της Ευρώπης, το γήπεδο της Barcelona, σου επιφυλάσσει μια ξεχωριστή ταξιδιωτική και εκπαιδευτική εμπειρία! Κατά την άφιξη σου στο Camp Nou θα μπορέσεις να ξεναγηθείς στο γήπεδο, που μπορεί να φιλοξενήσει έως 100.000 άτομα, να μπεις στα αποδυτήρια των αθλητών, στη σήραγγα που οδηγεί στον αθλητικό χώρο αλλά και να απολαύσεις το καφέ σου στα θυρωρεία της Barcelona. Εάν είσαι τυχερός ίσως δεις και τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης σου ομάδας.



Στη συνέχεια αξίζει να επισκεφτείς το Μουσείο της FC Barcelona αλλά και να έχεις μια virtual εμπειρία στην οποία θα φορέσεις γυαλιά 3D και θα βρεθείς στον αθλητικό χώρο μαζί με την αγαπημένη σου ομάδα. Κατά το τέλος της ξενάγησης σου, θα δεις την Αίθουσα Τύπου της Barcelona, αλλά και τις λιθογραφίες του Miro με τις πλακέτες των αθλητών.
Santiago Bernabeu



Εάν πάλι δεν αντέχεις στην ιδέα να βρεθείς στο γήπεδο της Barca, αλλά είσαι από τους άλλους…. Τότε το Bernabeu σε περιμένει για μια ξενάγηση στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Το γήπεδο του αντίπαλου δέους της Barcelona χρονολογείται από το 1947 και ονομαζόταν Estadio Chamartín.
Πλέον γνωστό ως Santiago Beranebeu έχει ανακαινιστεί αρκετές φορές με τον Πρόεδρο της ομάδας,Φλορεντίνο Πέρεθ, να ανακοινώνει εκ νέου εργασίες φέτος για ένα πιο σύγχρονο γήπεδο.

Στο γήπεδο χωρητικότητας 80.354 ατόμων θα μπορέσεις να κάνεις μια πλήρης ξενάγηση, όπου θα επισκεφτείς τη διάσημη Προεδρική σουίτα με την πανοραμική θέα, τη σήραγγα των παιχτών, τον αγωνιστικό χώρο, καθώς και την αίθουσα με τα τρόπαια της ομάδας. Ακόμα, εάν είσαι φαν της ομάδας, θα μπορέσεις να κάνεις τις αγορές σου στην μπουτίκ.
Allianz Arena



Από το 2005 το Allianz Arena υποδέχεται τους φίλαθλους της FC Bayern Μονάχου και της Μόναχο 1960, ενώ έχει φιλοξενήσει σημαντικά αθλητικά δρώμενα, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. Το χωρητικότητα 70.000 ατόμων περίπου γήπεδο κεντρίζει τα βλέμματα με την αλλαγή των χρωμάτων στο εξωτερικό του ανάλογα με την ομάδα και την εκδήλωση, που φιλοξενεί. Ένα σόου από φώτα που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο!
Anfield Stadium



Το ανανεωμένο γήπεδο της Liverpool μπορεί να υποδεχτεί 61.000 θεατές και θα σου χαρίσει μια ξεχωριστή ξενάγηση στον αθλητικό χώρο. Στο Anfield Stadium θα μπορέσεις να δεις το μνημείο των θυμάτων του Hillsborough, να αγοράσεις τα αγαπημένα σου αθλητικά είδη από την μπουτίκ και φυσικά να βγάλεις αναμνηστικές φωτογραφίες με τη μασκότ της Liverpool. Μετά τη βόλτα σου στο μουσείο της ομάδας, μπορείς να απολαύσεις fish & chips στο lounge του γηπέδου.


Kaohsiung Stadium



Εάν ο δρόμος σε βγάλει στην Κίνα και συγκεκριμένα στην Ταϊβάν,
μην πεις όχι σε μια επίσκεψη στο Kaohsiung Stadium. Πρόκειται για το πρώτο γήπεδο ποδοσφαίρου στον κόσμο, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, που συλλέγει όλη την ημέρα. Το σχήμα του γηπέδου θυμίζει πύθωνα, ενώ θα απολαύσεις περιπάτους στην όαση δροσιάς, που διαθέτει, στο μικρό τροπικό του δάσος.
National Beijing Stadium



Το γήπεδο αυτό είναι γνωστό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο. Ο λόγος για το υπερσύγχρονο National Beijing Stadium, το οποίο αντικατοπτρίζει την παραδοσιακή κινέζικη τέχνη και μπορεί να υποδεχτεί 91.000 άτομα. Διαθέτει σχήμα φωλιάς πουλιού και μαγνητίζει το ενδιαφέρον ποδοσφαιρόφιλων, αλλά και θαυμαστών της αρχιτεκτονικής. Κατά την επίσκεψή σου εκεί θα δεις τους αθλητικούς χώρους και θα απολαύσεις βόλτα δίπλα στην τεχνητή λίμνη, η οποία αλλάζει χρώματα το βράδυ!
The Float



Άλλο ένα φουτουριστικό αρχιτεκτόνημα της Σιγκαπούρης!
Ο λόγος για το The Float, το πλεούμενο γήπεδο, το οποίο κατασκευάστηκε πάνω σε μια ατσάλινη πλατφόρμα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 30.000 θεατές. Εκεί θα απολαύσεις τόσο ποδοσφαιρικούς αγώνες, όσο και συναυλίες και σημαντικά φεστιβάλ. Εάν αναρωτιέσαι, τι γίνεται όταν η μπάλα βγει εκτός (εντός νερού), τότε τη λύση σου δίνουν τα ball boys, που είναι παίκτες της τοπικής ομάδας water polo.
Maracana Stadium



Είναι ένα από τα σημαντικότερα γήπεδα του κόσμου. Ο λόγος για το γήπεδο Maracana στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το οποίο κατασκευάστηκε για να φιλοξενήσει το Μουντιάλ του 1950. Στο Maracana θα δεις την ιστορία του ποδοσφαίρου να περνάει από μπροστά σου. Αξίζει να κάνεις τη μίνι ξενάγηση (διατίθεται πολύγλωσσος ξεναγός) και να εξερευνήσεις το ιστορικό γήπεδο χωρητικότητας 98.000 ατόμων.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


    Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

    Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
    προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια για την κατασκευή
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Η καταναλωτική πίστη,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . τα δάνεια αυτοκινήτων
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    whatsapp: +1 (213)419-2419

    Ζεστή σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή