Χωριά που μοιάζουν πολύ όμορφα για να είναι αληθινά -Ανάμεσά τους, ένα ελληνικό! Δείτε ποιο είναι ... [εικόνες]



Μοιάζουν σαν εικονογραφήσεις σε περιοδικά με παραμύθια, τόσο όμορφα είναι. Γραφικά, καθηλωτικά και μοναδικά, βρίσκονται ανάμεσα στα μυστικά του πλανήτη που πρέπει κάποιος να δει.
Σφηνωμένα σ' ένα βράχο, κουρνιασμένα ανάμεσα σε βουνά, απομονωμένα από όλα και από παντού, είναι πολύχρωμα και αυθεντικά. Το μοναδικό ερώτημα είναι ποιο να πρωτοεπισκεφθεί κανείς.


Xingping, Κίνα



Αυτό το χωριουδάκι βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Li Jiang και διατήρησε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική Ming. Αλλά δεν έρχεται κάποιος στο Xingping για την αρχιτεκτονική του. Το χωριό έχει το καλύτερο τοπίο σε όλη την περιοχή. Είναι χωριό ψαράδων και βρίσκεται ανάμεσα στις πόλεις Yangshuo και Guilin.

Jiufen, Ταϊβάν



Βρίσκεται μιάμιση ώρα από την Taipei. Χτισμένο σε μια βουνοπλαγιά, το χωριουδάκι είναι διάσημο για τα δρομάκια του που ανεβαίνουν και κατεβαίνουν σαν φιδίσια, στο βουνό.

Riomaggiore, Ιταλία



Δεν είναι ένα τυχαίο χωριό. Βρίσκεται στη Cinque Terre, μια περιοχή στην Ιταλική Ριβιέρα που πέντε από τα χωριά της (Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola et Riomaggiore) αποτελούν Εθνικό Πάρκο και ανήκουν στην Παγκόσμια Κληρονομιά της Ουνέσκο. Ειδικές επιχωματώσεις έγιναν στην πλαγιά για να χτιστούν τα κτίρια ώστε να μην κινδυνεύουν από κατολισθήσεις.

Gásadalur, Νησιά Φερόε



Τα νησιά Φερόε βρίσκονται σε ένα άγνωστο για πολλούς αρχιπέλαγος στα βόρεια της Σκωτίας. Επί χρόνια ήταν δύσβατα, με βράχια που έκοβαν την ακτή και με μια μοναδική σκάλα που κατασκεύασαν οι Βρετανοί στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, για να ανεβαίνουν. Στο χωριό ζουν 18 υπερτυχεροί άνθρωποι, οι οποίοι διαμένουν ανάμεσα σε βουνά ύψους 700 μέτρων και στην άκρη ενός γκρεμού.

Levanzo, Σικελία



Στην πραγματικότητα είναι ένα χωριό-νησί με 220 κατοίκους. Δεν έχει δρόμους, εκτός από ένα κομμάτι ασφάλτου που οδηγεί στην παραλία del Faraglione. Οι κάτοικοι θεωρούν εαυτούς τυχερούς, γιατί έτσι μπορούν να διαφυλάξουν το νησί τους και το τοπίο. Το νησί Levanzo αποκαλείται από τους ντόπιους «νησί τσέπης χωρίς αυτοκίνητα».

Manarola, Ιταλία



Ενα χωριό χρωματιστό, χτισμένο πάνω σ' ένα κομμάτι βράχου. Η εκκλησία του χωριού χτίστηκε το 1338 και κατά συνέπεια είναι μια από τις αρχαιότερες της περιοχής. Η Manarola είναι διάσημη για το υπέροχο κρασί της και τις εικόνες του Αντόνιο Ντισκοβόλο, ο οποίος λάτρευε την πόλη. Πρόκειται για ένα από τα πέντε χωριά της διάσημης περιοχής Cinque Terre της Ιταλίας.

Cochem, Γερμανία



Το χωριό βρίσκεται σε ένα από τα συγκλονιστικότερα τοπία στον κόσμο. Η παρουσία ενός πύργου που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου, ενώ γύρω του φυτρώνουν αμπέλια, δίνει μοναδικότητα στο τοπίο. Είναι μια περιοχή με χιλιάδες τουρίστες και παράγει το διάσημο κρασί Moselle-Sarre-Ruwer.

Hallstatt, Αυστρία



Το Hallstat είναι ένα μεσαιωνικό χωριό στο οποίο ζουν περίπου 1.000 κάτοικοι. Ψηλά βουνά και νερό μαζί, δημιουργούν τη μοναδικότητα του τοπίου, ενώ στον ορεινό του όγκο ανακαλύπτει κανείς προϊστορικά ορυχεία, ανάμεσα στα πρώτα του κόσμου.

Μόλυβος, Μυτιλήνη



Στο βόρειο άκρο του νησιού βρίσκεται ο γοητευτικός Μόλυβος. Eίναι μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Λέσβου και χαρακτηρίζεται από την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και τη γραφική του αρχιτεκτονική.
Τα σπίτια του οικισμού με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, κατασκευασμένα από πέτρα και ξύλο και βαμμένα με έντονα χρώματα, σε συνδυασμό με το επιβλητικό βυζαντινό κάστρο που δεσπόζει στην περιοχή, δημιουργούν ένα γραφικό περιβάλλον.

Bled, Σλοβενία



Είναι ένα χωριό που χτίστηκε το... 1004. Θεωρείται τόσο όμορφο που ο Γερμανός αυτοκράτορας Ερρίκος ΙΙ το δώρισε στον καρδινάλιο Albuin de Brixen. Ο πύργος του Bled βρίσκεται στο κέντρο μιας μαγικής λίμνης που βρίσκεται στα πόδια του χωριού. Ζουν εκεί 5.000 άτομα και το μέρος φημίζεται γιατί διαθέτει τα καλύτερα spa της περιοχής.

Burano, κοντά στη Βενετία



Βρίσκεται περίπου 6 χιλιόμετρα στα ανοιχτά της Βενετίας. Το Μπουράνο είναι διάσημο για τα χρωματιστά σπίτια του, τα οποία χτίζονται ως σήμερα βάσει ενός μοντέλου που ακολουθείται από όλους τα τελευταία πολλά εκατοντάδες χρόνια. Αν θέλει κάποιος να ξαναβάψει το σπίτι του, πρέπει να πάρει άδεια από τον δήμαρχο, ενώ μπορεί να επιλέξει μόνο ανάμεσα σε χρώματα που επιβάλλονται ανάλογα με την τοποθεσία του σπιτιού. Χωριό διάσημο σε όλο τον κόσμο και για τις δαντέλες του.

iefimerida.gr



Το διαβάσαμε από το: Χωριά που μοιάζουν πολύ όμορφα για να είναι αληθινά -Ανάμεσά τους, ένα ελληνικό! Δείτε ποιο είναι ... [εικόνες] http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/09/blog-post_262.html#ixzz3lGM2AEvE

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


    Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

    Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
    προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια για την κατασκευή
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Η καταναλωτική πίστη,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . τα δάνεια αυτοκινήτων
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    whatsapp: +1 (213)419-2419

    Ζεστή σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή