8 δωμάτια για να βουτήξεις στα βαθιά της πολυτέλειας



Σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορείς να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Αυτό συμβαίνει και με την επιλογή του δωματίου του ξενοδοχείου σου, είναι κάποιες περιστάσεις που επιζητείς το μέγιστη πολυτέλεια από τη διαμονή σου. Αυτό που χαρακτηρίζει την πολυτελή διαμονή είναι: οι εγκαταστάσεις, η διακόσμηση, η εξυπηρέτηση, η άνεση και οι παροχές. Μια εγκατάσταση που προσθέτει έξτρα δόση πολυτέλειας είναι η ιδιωτική πισίνα.

Είτε ψάχνεις την ιδανική γαμήλια σουίτα, είτε απλά ένα μέρος για ξεκούραστες διακοπές, στα παρακάτω ξενοδοχεία θα βρεις δωμάτια με ιδιωτική πισίνα που θα κορέσουν τη δίψα σου για πολυτέλεια.

Είσαι έτοιμος για μια βουτιά στα βαθιά της πολυτελούς διαμονής;
Avra Imperial Beach Resort & Spa ★★★★★ | Χανιά, Κρήτη

Το Avra Imperial προσφέρει 118 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική ή μοιραζόμενη πισίνα. Αν θέλεις την ολόδική σου πισίνα τότε θα έχεις την ευκαιρία να διαλέξεις ανάμεσα σε deluxe, superior (δωμάτια και σουίτες) ή την απόλυτη επιλογή της executive σουίτας.







Γιατί είναι η απόλυτη επιλογή διαμονής του Avra Imperial; Για τα 90 τετραγωνικά πολυτέλειας, τα 60 τετραγωνικά εξοπλισμένης βεράντας με καναπέδες και ξαπλώστρες και 40 τετραγωνικά ιδιωτικής πισίνας, δυνατότητα φιλοξενίας έως και 5 ατόμων, μεγάλο καθιστικό, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με open plan μαρμάρινο μπάνιο με τζακούζι, δεύτερο μπάνιο και δύο τηλεοράσεις LED.

Το σίγουρο είναι ότι θα χορτάσεις πολυτέλεια! Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για την κράτηση και τις τιμές των δωματίων.


Cape Sounio ★★★★★ | Σούνιο, Άττικη

Το Cape Sounio είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ξενοδοχείο: είναι εμπειρία. Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά σημεία του κόσμου φορτισμένο με το μύθο του Αιγαίου, bungalows μοναδικής αισθητικής, χτισμένα αμφιθεατρικά, αγναντεύουν το Ναό του Ποσειδώνα μέσα από τα πεύκα του Αττικού τοπίου.







Ένα από τα πιο ξεχωριστά δωμάτια με ιδιωτική πισίνα του Cape Sounio είναι το Poseidon Villa, με θέα στο Ναό και τη θάλασσα, στο πιο προνομιακό σημείο του resort. Οι βίλλες αυτές σχεδιάστηκαν για τους εξεζητημένους ταξιδιώτες που σύμφωνα με την κομψότητα και το στυλ τους απαιτούν την ατμόσφαιρα και την άνεση που τους ταιριάζει. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα κρεβάτι σε μέγεθος king-size και ένα μεγάλο σαλόνι με ξεχωριστή τραπεζαρία και καθιστικό. Συνέχεια του σαλονιού αποτελεί το children’s sleeping area με ένα διπλό καναπέ – κρεβάτι. Τα ξύλινα και μπαμπού έπιπλα σαλονιού και τραπεζαρίας στο υπαίθριο καθιστικό δίπλα στην πισίνα, αντανακλούν την ανέμελη ατμόσφαιρα ενός εξοχικού σπιτιού στην Αττική Ριβιέρα.

Εσωτερικοί χώροι: 76 τ.μ., Εξωτερικοί χώροι: από 100 ως 200 τ.μ., Πισίνα: 36 τ.μ., Χωρητικότητα: Έως τέσσερις ενήλικες.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τα δωμάτια του Cape Sounio και οργάνωσε τη διαμονή σου με ένα κλικ εδώ.




elounda peninsula ALL SUITE HOTEL ★★★★★ | Ελούντα, Κρήτη

Το elounda peninsula ALL SUITE HOTEL είναι το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελλάδα. Βρίσκεται επάνω σε μια μικρή χερσόνησο μέσα στη θάλασσα και έχει καταπληκτική θέα προς το χωριό της Ελούντας, τον κόλπο του Μιραμπέλλου και το Αιγαίο πέλαγος. Το ξενοδοχείο διαθέτει μοναδικές και καλόγουστες σουίτες, διακοσμημένες και επιπλωμένες με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Όλες έχουν απεριόριστη θέα στον κόλπο του Μιραμπέλλου και ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες με θαλασσινό νερό.






Το πιο πολυτελές δωμάτιο αυτού του μοναδικού ξενοδοχείου είναι το Peninsula Residence, με εσωτερικό χώρο 400 τετραγωνικών μέτρων και χωρητικότητα έως 8 άτομα. Διαθέτει ένα πολύ μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, γραφείο, μεγάλο υπνοδωμάτιο με χωριστή γκαρνταρόμπα και πολυτελές μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια με en-suite μπάνια, WC ξένων, δωμάτια υπηρεσίας. Ο εξωτερικός χώρος είναι εξίσου εντυπωσιακός με τον εσωτερικό, με θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό σε έκταση 700 τετραγωνικών μέτρων ιδιωτικού χώρου.

Αν πάλι βαρεθείς το δωμάτιο με την ιδιωτική πισίνα, μπορείς να επισκεφτείς την ιδιωτική παραλία ειδικά για τους πελάτες του elounda peninsula ALL SUITE HOTEL, όπου υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες για κάθε μία σουίτα.
Βρες το δωμάτιο με ιδιωτική πισίνα που σου ταιριάζει με μια αναζήτηση εδώ.





Kandia’s Castle Resort & Thalasso ★★★★★ | Kάντια, Πελοπόννησος

Το Kandia’s Castle, Resort & Thalasso, είναι ένα μοναδικό στο είδος του ξενοδοχείο με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στυλ, που συνδυάζει τη μορφή του κάστρου και εναρμονίζεται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον. Το πέντάστερο αυτό ξενοδοχείο είναι χτισμένο πάνω σε μια πανέμορφη παραλία του Αργολικού κόλπου στην περιοχή της Κάντιας, μόλις 20 λεπτά με αυτοκίνητο από το Ναύπλιο και 15 λεπτά από το γραφικό Τολό. Το Kandia’s Castle, Resort & Thalasso, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο κέντρο θαλασσοθεραπειών, με δύο εσωτερικές πισίνες, καθώς και τη μεγαλύτερη πισίνα, σε εξωτερικό χώρο, στην Ελλάδα.






Τα δωμάτια της κατηγορίας Deluxe με την ιδιωτική πισίνα ξεχωρίζουν για την αίσθηση πολυτέλειας που προσφέρουν στους επισκέπτες τους. Τα Deluxe δωμάτια είναι πολύ ευρύχωρα και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι δύο άτομα στα 45 τετραγωνικά τους. Κάθε ένα δωμάτιο διαθέτει μαρμάρινο μπάνιο, με μπανιέρα υδρομασάζ και ξεχωριστή καμπίνα ντους, καθώς και όλες τις παροχές κι ανέσεις ενός πολυτελούς resort. Σίγουρα θα μαγευτείς από τη μοναδική θέα προς την κεντρική πισίνα και τον Αργολικό κόλπο. Μια θέα που θα απολαμβάνεις από το ευρύχωρο μπαλκόνι του δωματίου σου, με την ιδιωτική εξωτερική πισίνα.

Κλείσε το δωμάτιο που καλύπτει τις προσδοκίες σου με ένα κλικ εδώ.




Litohoro Olympus Resort Villas & Spa ★★★★ | Λιτόχωρο, Κατερίνη

Στο πιο εκλεκτό κομμάτι της Πιερικής «Ριβιέρας» βρίσκεται ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Σε αυτή τη ξεχωριστή γωνία της Ελλάδας θα βρεις το Litohoro Olympus Resort Villas & Spa που βρίσκεται στην Πλάκα, μόλις δύο χιλιόμετρα από το γνωστό σε όλους παραδοσιακό και ιστορικό Λιτόχωρο, που θαρρείς πως μοιάζει με κομμάτι παραδείσου. Η ασυναγώνιστη θέα στη θάλασσα είναι το πρώτο στοιχείο που θα μαγνητίσει το βλέμμα σου, με φόντο τον Όλυμπο, το βουνό των θεών.




Για να απολαύσεις στο μέγιστο την παραμονή σου, σου προτείνουμε να επιλέξεις τη V.I.P. Executive βίλλα η οποία αποτελείται από δύο ευρύχωρα χωριστά δωμάτια, μπάνιο με ντούζ, υδρομασάζ και jacuzzi δύο θέσεων, γυάλινο τζάκι και καθιστικό με ιδιωτικό κήπο και μεγάλη εξωτερική πισίνα με θέα στη θάλασσα και στον Όλυμπο. Απόλαυσε στο έπακρο την ιδιωτικότητα που σου προσφέρει αυτό το υπέροχο δωμάτιο, περνώντας χρόνο στην ευρύχωρη βεράντα του, που είναι διακοσμημένη με έπιπλα πολυτελείας.

Σύγκρινε δωμάτια και προσφορές και βρες την κατάλληλη επιλογή εδώ.





Poseidon Resort ★★★★★ | Λουτράκι

Το ξενοδοχείο Poseidon Resort βρίσκεται δύο χιλιόμετρα μετά τη λουτρόπολη του Λουτρακίου, μόλις μία ώρα μακριά από την Αθήνα. Πολύ κοντά στο ξενοδοχείο βρίσκονται πολλά φημισμένα ελληνικά μνημεία και αξιοθέατα όπως η Επίδαυρος, οι Μυκήνες και πόλεις όπως το Ναύπλιο, η Αρχαία Κόρινθος, η Λίμνη Βουλιαγμένης. Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο με σεβασμό στην ελληνική αρχιτεκτονική, δίπλα στη θάλασσα και έχει διατηρήσει τη μοναδικότητα της φύσης που προσφέρει απλόχερα η περιοχή. Προσφέρει 320 πολυτελή δωμάτια, που χωρίζονται σε δωμάτια κεντρικού κτιρίου, superior bungalows, Villas και Suites, υψηλές γαστριμαργικές επιλογές σε πέντε εστιατόρια, ένα μοντέρνο συνεδριακό κέντρο για 450 άτομα, καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις, το Armonia Wellness Spa και προγράμματα απασχόλησης παιδιών.




Οι Esperides Villas & Suites αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους επισκέπτες που αναζητούν το υψηλότερο επίπεδο πολυτέλειας. Οι 56 υπέροχες Villas & Suites προσφέρουν μοναδική θέα προς τον Κορινθιακό Κόλπο. Για τους πελάτες που ενδιαφέρονται για διακοπές υψηλών προδιαγραφών, 17 από τα δωμάτια αυτά διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες.

Δες όλες τις επιλογές διαμονής στο συγκρότημα Poseidon Resort εδώ.




Sani Resort ★★★★★ | Χαλκιδική

Το Sani Resort αποτελεί ένα world class resort, που διατηρεί την ανθρώπινη κλίμακά του, προστατεύοντας παράλληλα το μοναδικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον που βρίσκεται γύρω του. Μέσα σε μια ιδιωτική έκταση 4500 στρεμμάτων με θέα στον Όλυμπο και το Αιγαίο, μπορείς να χαρείς την πολυτέλεια, την ποιότητα και την ευζωία σε ένα από τα τέσσερα διεθνώς βραβευμένα πεντάστερα ξενοδοχεία, καθένα με το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα και σημαντικές διακρίσεις σε όλους τους τομείς.




Με μία υπερσύγχρονη, κοσμοπολίτικη μαρίνα και το εμπορικό κέντρο, 17 βραβευμένα εστιατόρια, μπαρ και cafés, αθλητικές και παιδικές εγκαταστάσεις και φυσικά με τρια εντυπωσιακά SPA, το Sani Resort δε θεωρείται αδίκως κορυφαίος Μεσογειακός πρooρισμός.

Τα δωμάτια του συγκροτήματος χαρακτηρίζονται από πολυτέλεια, μοντέρνα διακόσμηση και σύγχρονες ανέσεις, καθιστικό και μεγάλες τζαμαρίες με απαράμιλλη θέα στη θάλασσα. Οι junior σουίτες με ιδιωτική πισίνα και κήπο μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τέσσερα άτομα και είναι εξαιρετική επιλογή για τον επισκέπτη που ζητάει το κάτι παραπάνω από τη διαμονή του.

Δες όλες τις κατηγορίες δωματίων, τις προσφορές και τη διαθεσιμότητα εδώ.


Sivota Diamond Spa Resort ★★★★★ | Σύβοτα

Η διαμονή σε μια από τις βίλλες του ξενοδοχείου Sivota Diamond, στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, δε θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από συναρπαστική. Τρεις δίχωρες, πολυτελείς βίλλες, των 45 τετραγωνικών, προς το γραφικό λιμανάκι των Συβότων, με θέα το καταπράσινο βουνό, με ιδιωτικές πισίνες, είναι ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν διακριτική απομόνωση και πολυτελή διαμονή.




Σχεδιασμένες με γνώμονα την πολυτέλεια και την κομψότητα, κάθε βίλλα έχει το δικό της διακοσμητικό χαρακτήρα, ιδιαίτερο μπάνιο, με μπανιέρα με υδρομασάζ και ντους, χαρίζουν την αίσθηση βασιλικής διαμονής. Οι βίλλες έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως και πέντε άτομα. «Χόρτασε» θέα, απόλαυσε ένα χαλαρωτικό μπάνιο υδρομασάζ ή μια βουτιά στην πισίνα και αφέσου στη χαλαρωτική ατμόσφαιρα που προσφέρει το περιβάλλον κάθε βίλλας.

Επίλεξε τη δική σου βίλλα με ένα κλικ εδώ.

http://room5.trivago.gr/350-politelis-diamoni-domatio-me-idiotiki-pisina-ellada/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια