Οι 9 εντυπωσιακότερες βίλες στον κόσμο - Η μία από αυτές βρίσκεται στη Σαντορίνη (φώτο)




Στις 9 πιο εντυπωσιακές βίλες στον κόσμο προς ενοικίαση περιλαμβάνεται η Caldera Estate στη Σαντορίνη, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού lifestyle Τatler, που ανήκει στις εκδόσεις του Conde Nast Ην. Βασιλείου.

Οι βίλες αυτές θα κάνουν τους επισκέπτες να τις ερωτευθούν καθώς προσφέρουν περισσότερα από όσα φαντάζεται κανείς αλλά και την απόλυτη έννοια της απόδρασης.

Δείτε τις...


1. Villa Pliniana, Λίμνη Κόμο, Ιταλία



Αυτό το παλάτι του 16ου αιώνα, με 19 υπνοδωμάτια, μπορεί να φιλοξενήσει έως 39 άτομα. Διαθέτει ιδιωτικό σπα, ελικοδρόμιο και 2 αίθουσες εκδηλώσεων.

2. Scrubby Bay, Pigeon Bay, Νέα Ζηλανδία



Αυτό το απομονωμένο μπάνγκαλόου με 4 υπνοδωμάτια, προσφέρει την απόλυτη απόδραση για μια εβδομάδα ή περισσότερες.

Διαθέτει ιδιωτική παραλία ενώ τα βουνά προσφέρονται για πεζοπορία ή περιηγήσεις με αυτοκίνητο.

Καθώς έρχεται το βράδυ, ανάψτε μια φωτιά και βυθιστείτε στη μπανιέρα με θέα την ανοικτή θάλασσα μέσα από τις μεγάλες τζαμαρίες.

3. Villa Zambonina, Βερόνα, Ιταλία



Αυτή η βίλα του 17ου αιώνα, που μοιάζει να έχει επηρεαστεί από τον Ρομέο και την Ιουλιέτα, στην Ιταλία, είναι απόλυτα αυθεντική.

Διαθέτει πολλές τοιχογραφίες και εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους που δίνουν την αίσθηση οτι προέρχονται από την παλέτα ζωγράφου της ιταλικής Αναγέννησης.

4. Villa 86, Armação dos Búzios, Bραζιλία



Σε αυτό το μοντέρνο κατάλυμα της Βραζιλίας με τα 5 υπνοδωμάτια, που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από νουβέλα, θα έχετε τις απόλυτες ανέσεις. Πισίνα, απίστευτη θέα στα αστραφτερά νερά της Ferradura Bay, απόλυτη ησυχία με μοναδικό θόρυβο τα κύματα και τους καταρράκτες του κήπου.

5. Villa Machiavelli, Φλωρεντία, Ιταλία



Αυτό το ροζ παλάτι θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Κάποτε εδώ έμενε η οικογένεια Μακιαβέλι, και σήμερα μοιάζει με σπήλαιο του Αλαντίν, με μεγάλους πολυελαίους, αστραφτερους επιχρυσωμένους καθρέφτες και δωμάτια με τοιχογραφίες και πίνακες ζωγραφικές σε αναγεννησιακό στυλ. Διαθέτει 10 υπνοδωμάτια.

6. Private Chateau, Loire Valley, Γαλλία



Διαθέτει 17 υπνοδωμάτια και 15 μπάνια, μια τεράστια πισίνα, εσωτερικούς χώρους καλυμμένους με ταπετσαρία και ύφασμα.

Το πρωί απολαύστε μπαγκέτες και κρουασάν και περάστε την ημέρα κάνοντας βόλτα στα ιδιωτικά στρέμματα της βίλας ως άλλη Μαρία Αντουανέτα.

7. The Caldera Estate, Σαντορίνη, Ελλάδα



Εάν είστε λάτρεις των διακοπών όπου δεν κάνετε τίποτα αλλά ξαπλώνετε αναπαυτικά και απολαμβάνετε τον ήλιο και τη θέα, τότε αυτή η βίλα, στο άκρο μιας απότομης βραχώδους πλαγιάς στη Σαντορίνη, είναι για εσάς.

Έχει θέα στα πιο μπλε και πιο αστραφτερά νερά που έχει δει.

Απολαύστε την πισίνα, και μετά τα χαλαρωτικά, λευκά και φωτεινά δωμάτια για απογευματινό ύπνο.

8. Γιακαράντα, Μυστίκ



Είναι το νησί που έχει φιλοξενήσει πολλούς διάσημους. Οι Middletons, ο Μικ Τζάγκερ, ο Ντέιβιν Μπόουι λάτρευαν το μέρος. Το Jacaranda είναι ένα από τα πιο περιζήτητα σπίτια στο νησί. Το πρωί περιηγηθείτε στους τροπικούς κήπους, βουτήξτε στην πισίνα, και απολαύστε τις υπηρεσίες ενός μπάτλερ, ενός σεφ και 2 υπηρετριών και μιας νταντάς.

9. The Spa House, Kέιπ Τάουν, Ν. Αφρική



Διαθέτει 3 κρεβατοκάμαρες και βρίσκεται μεταξύ ορεινών όγκων και των μπλε νοτιοαφρικάνικων ουρανών.

Είναι απόλυτα μοντέρο και έχει το πιο εντυπωσιακό μαρμάρινο σπα.




Παράπονα Ρόδου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια