Τα δέκα πιο περίεργα εστιατόρια του κόσμουΕστιατόρια – σπηλιές, υποβρύχια τραπέζια, νίντζα πάνω από τα πιάτα. Το TripAdvisor συγκέντρωσε και παρουσίασε με βάση τα σχόλια των πελατών, τα δέκα πιο περίεργα ρεστοράν του κόσμουSCI-FI DINE-IN THEATER

Ένα εστιατόριο σαν μια παλιά κινηματογραφική ταινία. Βρίσκεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ και οι πελάτες μπορούν να παρακολουθήσουν όσο τρώνε κλασικές αμερικανικές ταινίες που θυμίζουν τους παλιούς drive-in κινηματογράφους.DANS LE NOIR?

Βρίσκεται στο Παρίσι και το περίεργο στο συγκεκριμένο εστιατόριο είναι ότι όλοι τρώνε στο απόλυτο σκοτάδι. Το τι τρως και πώς είναι αυτό, αποτελεί μυστήριο μέχρι την τελευταία στιγμή.
THE ROCK

Βρίσκεται στην Τανζανία και από μόνη της η τοποθεσία κάνει το εστιατόριο μοναδικό. Αν πάντως η παλίρροια φτάσει ψηλά, οι πελάτες το προσεγγίζουν μόνο με βάρκα.CEREAL KILLER CAFE

Το μαρτυρά το όνομά του. Όποιος αγαπά τα δημητριακά (όλα τα δημητριακά) και ιδιαίτερα αυτά που έγιναν γνωστά τις δεκαετίες ’80 και ’90 όταν ήταν πολύ της μόδας, τότε θα φάει εκεί. Αρκεί να ταξιδέψει στο Λονδίνο.


ALUX RESTAURANT


Βρίσκεται στην Playa del Carmen στο Μεξικό και δεν είναι ένα απλό εστιατόριο. Είναι ένα σπήλαιο το οποίο προσφέρει και φαγητό! Βρίσκεται σε μια σειρά από μικρές σπηλιές και ανοίγματα στο βράχο, και η εμπειρία όσων πήγαν έμεινε αξέχαστη.
6 - 10
FOOD LOOP


Βρίσκεται στη Βάδη-Βυρτεμβέργη της Γερμανίας και το φαγητό «προσγειώνεται» από μίνι πίστες ρόλερ πάνω από τα τραπέζια. Άγνωστο παραμένει το ερώτημα τί θα γίνει αν παραγγείλεις σούπα!

7 - 10
ITHAA UNDERSEA RESTAURANT


Βρίσκεται στο νησί Rangali στις Μαλδίβες κι όλα τα τραπέζια είναι κάτω από το νερό. Έτσι συνδυάζεις μια επίσκεψη σε ένα ενυδρείο με το φαγητό σου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΔΩ
http://www.fortunegreece.com/photo-gallery/ta-deka-pio-perierga-estiatoria-tou-kosmou/#7

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...