Τα 10 Καλύτερα Και Πανάκριβα Σπίτια Αθλητών (Εικόνες)




Όλοι στην ζωή μας βάζουμε στόχο κάποια στιγμή να αποκτήσουμε το δικό μας σπίτι με το δικό μας προσωπικό γούστο το οποίο θα αποτελέσει το σήμα κατατεθέν μας. Υπάρχουν βέβαια, και κάποιοι που η ζωή τους συμπεριφέρθηκε λίγο καλύτερα και τους έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσουν το σπίτι των ονείρων τους. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα δέκα καλύτερα από αυτά.

Άννα Κουρνίκοβα:
Έναν επίγειο παράδεισο έχει φτιάξει η διάσημη τενίστρια, που στον ελεύθερο χρόνο της... χαλαρώνει σε μία από τις καλύτερες περιοχές του Μαϊάμι. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως έχει για γείτονες διασημότητες όπως η Σερ, ο Λιλ Γουέιν και ο Ματ Ντέιμον. Μόλις στα 6.000 τετραγωνικά μέτρα, το σπίτι το αγόρασε με τον άντρα της και γνωστό τραγουδιστή, Ενρίκε Ιγκλέσιας και έχει τα πάντα μέσα. Και φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει ένα γήπεδο τένις για τις προπονήσεις της! Η αξία του, αυτή τη στιγμή, υπολογίζεται στα 26 εκατ. δολάρια...

Τομ Μπρέιντι:
Σε ένα... σπιτάκι 6.700 τετραγωνικών, μόλις, στριμώχνει τον έρωτά του με την Ζιζέλ ο Τομ Μπρέιντι, ο Quarterback των Πάτριοτς. Φυσικά, όχι όπου κι όπου, αλλά σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές του Λος Άντζελες, το σπίτι διαθέτει 8 υπνοδωμάτια, 6 γκαράζ, μία εντυπωσιακή πισίνα με σπα, αλλά και το προσωπικό γυμναστήριο του Μπρέιντι, όπου μπορεί να διατηρεί την φόρμα του. Αν θελήσεις να το πουλήσει, πάντως, η τιμή του αναμένεται να είναι λίγο πάνω από τα 27 εκατ. δολάρια.

Τάιγκερ Γουντς:
Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές, σήμα κατατεθέν του γκολφ, ο Τάιγκερ Γουντς μετά τον χωρισμό του αποφάσισε να μετακομίσει στην Φλόριντα για να ξεχαστεί. Έχει μέσα, από κελάρια για κρασιά, μέχρι στίβο, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει από την ταπεινή του αυλή, ένα γήπεδο γκολφ! Και όλα αυτά, στην προνομιακή τιμή των 60 εκατ. ευρώ. Ευκαιρία...

Μάικλ Τζόρνταν:
Η αυτού μεγαλειότης, ο απόλυτος θρύλος του NBA, δε θα μπορούσε να ζει σε κάτι χειρότερο, από αυτή την βίλα! Πέρα από τα... γνωστά κομφόρτ, όπως το γήπεδο του τένις, στο σπίτι του Τζόρνταν στο Χάιλαντ Παρκ ξεχωρίζει η εντυπωσιακή του πισίνα, που στην μέση έχει ένα νησί με χόρτο! Η κρίση, πάντως, τον χτύπησε, αφού από 29 εκατ. η αξία του έπεσε στα 16 εκατ. ευρώ.

Φλόιντ Μεϊγουέδερ:
Αν και φημίζεται για τις σπατάλες του, στο σπίτι του δεν ξόδεψε τόσα, όσα οι περισσότεροι σε αυτή τη λίστα, όμως το αποτέλεσμα παραμένει εντυπωσιακό. Έχει κάθε πολυτέλεια που μπορείς να φανταστείς, όπως τοίχους καλυμμένους με κόκκινο μετάξι, ενώ έχει ακόμα και θέατρο και γήπεδο γκολφ. Παρόλα αυτά, το σπίτι του Μεϊγουέδερ στο Λας Βέγκας, κοστίζει 3,6 εκατ. ευρώ.

Μάνι Πακιάο:
Το αντίπαλος δέος του Μεϊγουέδερ, με την κόντρα να επεκτείνεται και εκτός ρινγκ. Το σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς είναι αξιοζήλευτο, στα 3.000 τ.μ. με 7 κρεβατοκάμαρες και 8 μπάνια, δωμάτιο-θέατρο,

ΛεΜπρον Τζέιμς:
Ο σωστός ο βασιλιάς, πρέπει να έχει και παλάτι. Στο Μαϊάμι, λοιπόν, περνάει λίγο από τον ελεύθερο χρόνο του όταν μπορεί να φύγει από το Κλίβελαντ ο ΛεΜπρον, εκεί που πέρασε μερικά πολύ όμορφα χρόνια όσο αγωνιζόταν στους Χιτ. Πισίνες, θέατρο, κελάρια για κρασί και ότι άλλο θα μπορούσες να ζητήσεις, θα το βρεις εκεί. Και όλα αυτά, μόλις με 15 εκατ. δολάρια.

Ντέρεκ Τζέτερ:
Ο παλαίμαχος σταρ των Γιάνκις, απολαμβάνει την... συνταξιοδότησή του στο φτωχικό του σπίτι στη Φλόριντα. Με μόλις 7 κρεβατοκάμαρες και 9 μπάνια, αλλά και μία εντυπωσιακή πισίνα. Με 9.000 τ.μ. κοστίζει μόλις 13 εκατ. ευρώ.

Ράντι Τζόνσον:
Παλαίμαχος των Τζάιαντς, ο Ράντι Τζόνσον ξέρει να απολαμβάνει την ζωή και αυτό φαίνεται κι από το σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στην Αριζόνα και ξεπερνάει τα 7,500 τ.μ. Έχει τα πάντα μέσα, από κελάρια, μέχρι πισίνα και θέατρο, γι αυτό, άλλωστε, κοστίζει και 25 εκατ. δολάρια.

Κρις Μπος:
Like a boss. Κρις Μπος... Η λέξη εντυπωσιακό είναι πολύ μικρή για να αποτυπώσει το σπίτι του άσου των Χιτ στο Λος Άντζελες. Δεν του λείεπι τίποτα, με την πισίνα και το μπαρ που έχει μέσα σε αυτή, να είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια. Ακόμα και μετά τις πτώσεις των τιμών λόγο κρίσης, η βίλα του αξίζει κοντά στα 11 εκατ. δολάρια.




Διάβασε περισσότερα στο| gazzetta.gr

- See more at: http://dynamikeseidhseis.blogspot.com/2016/02/10_28.html#sthash.EfrT2w8y.dpuf

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια