Αυτό είναι το πιο ακριβό σπίτι στις ΗΠΑ - κοστίζει 159 εκατ.! [εικόνες -video]



Διαμορφωμένο κατά τα πρότυπα του Παλατιού των Βερσαλλιών στη Γαλλία,...
αυτό το ολοκαίνουργιο, 60.500 τετραγωνικών ποδιών αρχοντικό στην Φλόριντα, είναι πιο ακριβό σπίτι της Αμερικής....





Το Le Palais Royal αρχικά τέθηκε προς πώληση το Σεπτέμβριο του 2014 για 139 εκατομμύρια δολάρια και αποσύρθηκε από την αγορά περίπου ένα χρόνο αργότερα.

Βρίσκεται στην Hillsboro Beach και η τιμή του ακινήτου αυξήθηκε από τον ιδιοκτήτη του στο επιβλητικό ποσό των 159 εκατ. δολ.
Το απίστευτο κτήμα περιλαμβάνει έξι καταρράκτες και μια μαρμάρινη σκάλα που κόστισε 2 εκατ. δολάρια για να κατασκευαστεί.

Η κύρια κατοικία διαθέτει 11 υπνοδωμάτια, ενώ η σουίτα περιλαμβάνει μια θερμαινόμενη πισίνα στο μπαλκόνι.

Περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια αξίας φύλλα χρυσού, βρίσκονται σε αυτή την κομψή κατοικία, η οποία έχει επίσης ένα home theater IMAX, 18 καθισμάτων.

Διαθέτει επίσης, υπόγεια γκαράζ χωρητικότητας 30 αυτοκινήτων, ένα κελάρι με χώρο για περίπου 3.000 μπουκάλια και ένα τεράστιο ενυδρείο.
Υπάρχει ακόμα μια πισίνα υπερχείλισης 4.500 τετραγωνικών ποδιών με μπαρ, νεροτσουλήθρα και υδρομασάζ, όπως και μια υπαίθρια κουζίνα με φούρνο και γήπεδο γκολφ.
Ο ιδιοκτήτης είναι ο Robert Pereira, ο ιδρυτής της Middlesex Corporation, μιας κατασκευαστικής εταιρείας με έδρα στη Μασαχουσέτη, που έχει επίσης γραφεία στη Φλόριντα.
Αρχικά, είχε αποφασίσει να ζήσει ο ίδιος στο τεράστιο αυτό σπίτι, αλλά πρόσφατα άλλαξε γνώμη για άγνωστους λόγους, σύμφωνα με την Wall Street Journal.




Και όμως η πολυτέλεια δεν σταματάει εδώ καθώς το παλάτι αυτό ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί!
Χτίζονται δύο ξενώνες 3.000 τετραγωνικών ποδιών ο καθένας, με πισίνα καθώς και ένα υπόγειο, ψυχαγωγικό συγκρότημα που θα περιλαμβάνει ένα παγοδρόμιο, ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, μια αίθουσα μπόουλινγκ και μια πίστα go-kart.













Παράπονα Ρόδου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια