Τα ωραιότερα μπάνια ξενοδοχείων στον κόσμο








Τα δωμάτια σε αυτά τα ξενοδοχεία είναι σίγουρα εντυπωσιακά, αλλά η πραγματική απόλαυση κρύβεται στο μπάνιο τους. Το arttravel.gr μας βάζει στα ενδότερα.

Άλλα ξεχωρίζουν για την υπέροχη θέα τους κι άλλα για το στυλ τους, όλα όμως σε προκαλούν να περάσεις τις διακοπές σου βυθισμένος στην μπανιέρα.
Southern Ocean Lodge, Kangaroo Island, Αυστραλία






Σε αυτό το απομακρυσμένο eco-luxe resort τον πρώτο λόγο έχει η φύση και το απίστευτο τοπίο που απλώνεται μπροστά σου. Πιο εντυπωσιακή απ' όλες τις σουίτες του, η Osprey Pavilion, που περιβάλλεται ολόκληρη από γυαλί, προσφέροντας απεριόριστη θέα στον ουρανό και τον αφρισμένο ωκεανό ακόμα και απ' το μπάνιο. Δύσκολα αποχωρίζεσαι τη στρογγυλή, σκαλιστή στο χέρι μπανιέρα από γρανίτη.
Four Seasons Hotel George V, Παρίσι






H Penthouse Suite του πολυτελέστατου ξενοδοχείου δεν έχει να προσφέρει μόνο καρταποσταλική, 360 μοιρών θέα στην πόλη αλλά κι ένα εντυπωσιακό μπάνιο, ιδανικό για χαλάρωση με τις ώρες. Καλυμμένο από το πάτωμα μέχρι την οροφή με μάρμαρο, διακοσμημένο με λουλουδένιες συνθέσεις του Jeff Leatham και με μια πανέμορφη infinity μπανιέρα με πίδακες και υποβρύχιο φωτισμό.
Ginzan Hot Spring Fujiya Inn, Ginzan Onsen, Ιαπωνία






Το 350 ετών ryokan με τα περίφημα λουτρά του, ανακαινισμένο από τον αρχιτέκτονα Kengo Kuma, είναι ο κυριότερος λόγος για να επισκεφτεί κανείς τη μικρή πόλη Ginzan Onsen, έξι ώρες βόρεια του Τόκυο. Εδώ το design κλέβει τις εντυπώσεις, ακόμα και στα μπάνια. Ειδικά την περίοδο που χιονίζει, τα 5 καλαίσθητα και γαλήνια ιαματικά λουτρά (καθένα με διαφορετικό σχεδιασμό) βάζουν τους επισκέπτες στον πειρασμό να περάσουν όλη τη μέρα πηγαίνοντας από το ένα στο άλλο.
Il Salviatino, Φλωρεντία






H άψογα αναπαλαιωμένη φιορεντίνικη βίλα, χτισμένη πάνω στο λόφο του Fiesole με πανοραμική θέα σε όλη την Φλωρεντία, αποτελεί ιδανική επιλογή για art lovers, αφού όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι διακοσμημένα με αυθεντικά έργα τέχνης. Ξεχωρίζει η Affresco Suite με την αρχαία πέτρινη μπανιέρα της. Βυθιστείτε και θαυμάστε απέναντι την υπέροχη τοιχογραφία του 1886, που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της αναπαλαίωσης.
&Beyond Mnemba Island, Ζανζιβάρη, Τανζανία






Το σκηνικό του απόλυτα ιδιωτικού και ρομαντικού καταφυγίου έχει στηθεί στο νησάκι Mnemba, κοντά στη βορειανατολική ακτή της Ζανζιβάρης. Η εξωτική διακόσμηση, με την ψάθα, το ξύλο και την πέτρα να πρωταγωνιστούν, δημιουργεί ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, ενώ τα ατμοσφαιρικά μπάνια με τα υπαίθρια ντους, όπου φτάνεις ακολουθώντας ένα ξύλινο μονοπάτι, θα γίνουν ο αγαπημένος σας "προορισμός" κάθε στιγμή της ημέρας.
The Upper House, Χονγκ Κονγκ






Η πολυτέλεια και η κομψότητα των εσωτερικών χώρων αυτού του ξενοδοχείου, σχεδιασμένο από τον δημοφιλή νεαρό αρχιτέκτονα Andre Fu, τραβάει σίγουρα την προσοχή, αλλά η πραγματική απόλαυση εδώ είναι η θέα στον ορίζοντα του Χονγκ Κονγκ από τα λαμπερά μαρμάρινα μπάνια των δωματίων.
Sextantio Le Grotte Della Civita, Ματέρα, Ιταλία






Τη μοναδική εμπειρία να ξυπνάς σε σουίτες σκαλισμένες σε χιλιόχρονες σπηλιές προσφέρει αυτό το ξενοδοχείο στη Ματέρα. O ιταλοσουηδός επιχειρηματίας Daniele Kihlgren δημιούργησε ένα απίστευτα ρομαντικό σκηνικό, συνδυάζονται ντόπιες πρώτες ύλες και ελάχιστες σύγχρονες ανέσεις. Μπανιέρα με την υπογραφή του Philippe Starck, θερμαινόμενο πάτωμα και δεκάδες κεράκια τα οποία ανάβει κάθε απόγευμα το προσωπικό.


Πηγήladylike.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια