Ξενοδοχείο για . . . ραγισμένες καρδιές στη Σκωτία


Ένα ξενοδοχείο για όσους θρηνούν ένα αγαπημένο πρόσωπο, τη διάλυση του γάμου τους ή μιας σχέσης λειτουργεί στη Σκωτία και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο «θεραπείας».

Το Ardoch House είναι το πρώτο ξενοδοχείο για «ραγισμένες καρδιές» και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Γλασκώβης, στο Εθνικό Πάρκο Loch Lomond. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια έκταση 133 στρεμμάτων, διαθέτει 17 δωμάτια – μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 20 άτομα - μεγάλη τραπεζαρία και μια σειρά από χώρους για να μπορεί να αλλάζει παραστάσεις ο επισκέπτης που θρηνεί.

Η θεραπευτική αγωγή εξελίσσεται σε τρία στάδια: το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Το πρόγραμμα εσωτερικής αναζήτησης και η εκμάθηση αντιμετώπισης της απώλειας διαρκεί πέντε ημέρες και πραγματοποιείται με τη συνδρομή ειδικών συμβούλων ενώ η υποστήριξη περιλαμβάνει διαλογισμό, χορό, οπτικοποίηση και τη χρήση σωματικών ασκήσεων, ενώ εφαρμόζονται και αρχαίες αφρικανικές τελετουργικές πρακτικές.

Πάντως αν η καρδιά σας έχει ραγίσει από έρωτα... μπορεί να ραγίσει και από το κόστος διαμονής στο ξενοδοχείο αφού αυτό αγγίζει τις 2.750 λίρες το άτομο, χωρίς να περιλαμβάνονται τα έξοδα του ταξιδιού.


Πηγήthetoc.gr
https://www.ilialive.gr/lifestyle/item/%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CF%89%CF%84%CE%AF%CE%B1.html

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...