Τα καλύτερα ξενοδοχεία … του sex !





Μπορεί πολλοί στην Ελλάδα να αποφεύγουν τα ξενοδοχεία για να επιδοθούν σε σεξουαλικές περιπτύξεις ώστε να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, στο εξωτερικό όμως τα «Ξενοδοχεία του Σεξ» έχουν περάσει σε άλλη διάσταση και καταφέρνουν να δελεάσουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους.


Λέγεται μάλιστα πως ο τζίρος των επιχειρηματιών που τόλμησαν να δώσουν στο κοινό κάτι τόσο «διαφορετικό» ανέρχεται σε εκατομμύρια, με τους πελάτες να φεύγουν κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι. Και πώς να μην είναι δηλαδή; Δωμάτια με θεματικές ενότητες, καθρέφτες στο ταβάνι, σχοινιά και χειροπέδες, καρέκλες οδοντιάτρου και φετιχιστικά αξεσουάρ είναι μόλις μερικά από αυτά που μπορεί κανείς να απολαύσει στα εν λόγω ξενοδοχεία, ενώ δε λείπουν και οι… εκπλήξεις ανάλογα με τα γούστα των πελατών.

Μάλιστα, η χρέωση για τις παροχές των συγκεκριμένων δωματίων είναι με την ώρα κι έτσι οι πελάτες δεν είναι υποχρεωμένοι να ξοδέψουν εξωφρενικά ποσά για να ανανεωθούν.
Από την Κίνα στη Χιλή και από την Ιαπωνία στο Ρίο Ντε Τζανέιρο τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία κάνουν θραύση και παρότι παλιότερα χρησιμοποιούνταν μόνο από ιερόδουλες και παράνομα ζευγάρια, πλέον έχουν γίνει το αγαπημένο στέκι όλων εκείνων που επιθυμούν να ανανεώσουν τη σχέση τους.

«Το Χριστουγεννιάτικο ξενοδοχείο του Έρωτα», Οσάκα, Ιαπωνία

«Η μαζοχιστική σουίτα», Ρίο Ντε Τζανέιρο

«Το ερωτικό ξενοδοχείο» ,Σαντιάγο, Χιλή

«Το ξενοδοχείο του Έρωτα», Σιντζούκου, Τόκιο


«Άγρια φύση», Τενοζί, Ιαπωνία


«Το δωμάτιο του Γυμναστή», Νανίνγκ, Κίνα


«Ταξίδι στο διάστημα», από το «Σούπερ ξενοδοχείο» της Οσάκα στην Ιαπωνία


«Το κόκκινο δωμάτιο», Τσανγκσά, Κίνα


koolnews.gr

http://www.okokoras.gr/2015/02/16/%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-sex/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια