Τα 11 μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου -Με γήπεδα γκολφ και πάρκα με εκατοντάδες δένδρα, μοιάζουν με πλωτές πολιτείες [εικόνες]




Παγοδρόμια, γήπεδα γκολφ, water parks, πολυτελή εστιατόρια, κλαμπ, θέατρα, σινεμά. Ολα αυτά σε κρουαζιερόπλοια που μοίαζουν περισσότερο με πλωτές πολιτείες παρά με σκάφη. Είναι χαρακτηριστικό ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που διασχίζει θάλασσες και ωκεανούς, έχει και μια... μικορογραφία του Central Park

Tα 11 μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου είναι τα εξής:

1. Allure of the Seas
Μήκος: 1,184 feet
Επιβάτες: 5,400
Εχεί ακόμη και παγοδρόμιο, μίνι γκολφ, δύο προσομοιωτές σέρφινγκ, ενώ 300 από τις καμπίνες τους έχουν θέα όχι στη θάλασσα αλλά στο... μίνι Central Park που υπάρχει στο πλοίο.



2. Oasis of the Seas
Μήκος: 1,184 feet
Επιβάτες: 5,400
Στα 16 καταστρώματά του, τα παιδιά μπορούν να παίξουν στο... κάρουζελ την ώρα που οι γονείς τους θα πίνουν τον καφέ τους στα Starbucks, ή θα τρώνε cupcakes σε μαγαζί που τα... φουρνίζει επί τόπου.



3. Norwegian Epic
Μήκος: 1,068 feet
Weight: 153,000 tons
Επιβάτες: 4,228
Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο δίνει έμφαση στη διασκέδαση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι επιβάτες του έχουν μια ευρεία γκάμα επιλογών για τη διασκέδασή τους. Από το να παίξουν μπόουλινγκ μέχρι το να διασκεδάσουν σε τζαζ ή μπλουζ κλαμπ, να πάνε στο... τσίρκο, να παρακολουθήσουν σταντ απ κόμεντι ή ακόμη και θεατρικές παραστάσεις.



4.Norwegian Breakaway
Μήκος: 1,081 feet
Επιβάτες: 4,000

Στα 13 του καταστρώματα συναντά κανείς πολλά εστιατόρια, συντριβάνια σε κάθε... γωνία, ενώ τα 1700 μέλη του πληρώματος είναι πάντα έτοιμα να εκπληρώσουν κάθε επιθυμία των επιβατών. Σημειωτέον, μέσα στα άλλα προσφέρει και... θέαμα, αφού υπάρχουν ειδικές βραδιές με σόου πυροτεχνημάτων.



5. MSC Divina
Επιβάτες: 4,363
Εστιατόρια και χώροι διασκέδασης είναι κάτι που βρίσκει κανείς σε όλα τα κρουαζιερόπλοια. Αλλά γκαλερί;



6. MSC Splendida
Μήκος: 1,093 feet
Επιβάτες: 3,959
Νονά του είναι η... Σοφία Λόρεν. Ενα μεγάλο θέατρο για τους θεατρόφιλους, αίθουσα πόκερ για τους τζογαδόρους και πέντε διαφορετικά εστιατόρια για τους καλοφαγάδες, υπόσχονται να κάνουν το ταξίδι αξέχαστο.



7. MSC Fantasia
Μήκος: 1,093 feet
Επιβάτες : 3,959
Σπα, 12 πισίνες υδρομασάζ, εξομοιωτής Φόρμουλα 1, διαδραστική 4-D αίθουσα ταινιών, water park. Ολα αυτά βρίσκονται στο Fantasia και υπόσχονται μια ανεπανάληπτη εμπειρία ταξιδιού.

8. Carnival Magic
Μήκος: 1,004 feet
Επιβάτες: 4,724
Ιδανικό για τους λάτρεις του γκολφ. Το μίνι γήπεδο που διαθέτει έχει 9 οπές.

9. Carnival Breeze
Μήκος: 1,004 feet
Επιβάτες: 4,724
3D θέατρο, μπαρ με... εξειδίκευση στο ρούμι και στην τεκίλα, αλλά και εστιατόρια με σπεσιαλιτέ τα μπέργκερ, θα σας κάνουν να νιώσουν σαν την... πόλη σας.

10. Disney Dream
Μήκος: 1,115 feet
Επιβάτες: 4,000
Βγαλμένο από άλλη εποχή, με σχεδιασμό που παραπέμπει στα πλοία των αρχών του 20ου αιώνα, υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία ταξιδιού.



11. Disney Fantasy
Μήκος: 1,115 feet
Επιβάτες: 4,000
Με προσομοιωτές διαφόρων σπορ και ένα τεράστιο water park όπου μπορεί κανείς να απολαύσει παιχνίδια πέρα από κάθε φαντασία, αλλά και το πριγκίπισσες της Disney να απασχολούν τα παιδιά το Disney Fantasy, αποτελεί το ιδανικό κρουαζιερόπλοιο για τις διακοπές με παιδιά.






Πηγή: Τα 11 μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου -Με γήπεδα γκολφ και πάρκα με εκατοντάδες δένδρα, μοιάζουν με πλωτές πολιτείες [εικόνες] | Ειδήσεις και νέα με άποψηhttp://www.iefimerida.gr/node/154562#ixzz3BbB3Zv9s

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια