Τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία του χειμώνα





Γυρίσαμε τον κόσμο, από τις Μαλδίβες και την Ταϊλάνδη ως την Ελβετία και τις γαλλικές Άλπεις και σας παρουσιάζουμε τα πιο hot openings ξενοδοχείων. Όλα τους έχουν να επιδείξουν πολλά περισσότερα από πολυτελείς παροχές.


Intercontinental Davos, Ελβετία
Σε πλαγιά πάνω από την ομώνυμη λίμνη, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει πριν καν μπούμε στο εσωτερικό του, χάρη στο φουτουριστικό του design που μοιάζει με κάψουλα με “περιτύλιγμα” από ατσάλι (www.ihg.com).






Le Grand Bellevue, Γκστάαντ
Το ιστορικό ξενοδοχείο άνοιξε και πάλι μετά από ολοκληρωτική ανακαίνιση και απέκτησε πιο παιχνιδιάρικο ύφος αλλά και εστιατόριο με επικεφαλής τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ, Urs Gschwend (www.bellevue-gstaad.ch).








Ritz-Carlton, Herzliya, Ισραήλ
Ένα από τα πρώτα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της χώρας, ένα βήμα από τα νερά της Μεσογείου και hot spot την πισίνα στην ταράτσα του 12ου ορόφου (www.ritzcarlton.com).






Point Yamu by Como, Πουκέ, Ταϊλάνδη
Σε προνομιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα και με δυνατό χαρτί το κέντρο ευεξίας που διαθέτει από δασκάλους γιόγκα μέχρι διατροφολόγους (www.comohotels.com/pointyamu).






Atmosphere Kanifushi Maldives
Η πιο πρόσφατη άφιξη της χώρας περιλαμβάνει 150 βίλες, που προσφέρουν όλες τις πολυτέλειες και κορυφαία ηλιοβασιλέματα (www.atmosphere-kanifushi.com).




L'Apogee, Courchevel, Γαλλία
Υψηλή γαστρονομία, σουίτες, penthouse και spa με την υπογραφή της Sisley στο πιο hot opening του κοσμοπολίτικου χειμερινού resort (www.lapogeecourchevel.com).






Chedi Andermatt, Ελβετία
Σκαρφαλωμένο στις ελβετικές Άλπεις, το ολοκαίνουριο resort θα λειτουργεί όλο το χρόνο, συνδυάζοντας πολυτέλεια και ευεξία (www.ghmhotels.com).








Koh-I Nor, Val Thorens, Γαλλία
Είναι το μοναδικό πεντάστερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη χτισμένο σε τόσο μεγάλο υψόμετρο και διαθέτει signature spa αλλά και κορυφαίο εστιατόριο με επικεφαλής τον τιμημένο με δύο αστέρια Michelin σεφ, τον Yoann Conte (www.hotel-kohinor.com).






W Verbier, Ελβετία
Μοντέρνες γραμμές και διακριτική πολυτέλεια στον αγαπημένο προορισμό των σκιέρ. Καθένα από τα 130 δωμάτια έχει δικό του τζάκι και μπαλκόνι (www.wverbier.com).







- See more at: http://www.arttravel.gr/index.php?category=8&article=5197#sthash.KETon0pG.dpuf

http://www.arttravel.gr/index.php?category=8&article=5197

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια