Τα 10 πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα στον κόσμο



Ελάτε να ομολογήσουμε την αλήθεια, τώρα που δεν μας βλέπει κανείς, το ηλιοβασίλεμα δεν είναι ότι πιο ρομαντικό υπάρχει;;;

Τι πιο όμορφο από το να κάθεσαι σε ένα πεζουλάκι και να βλέπεις πως αλλάζουν τα χρώματα στον ουρανό, να πέφτει το φως της ημέρας και να νιώθεις την απόλυτη χαλάρωση με κάτι τόσο απλό και ταυτόχρονα, «δυνατό» θέαμα!

Ωραίο το ηλιοβασίλεμα, εννοείται, δεν γίνεται όμως ακόμη πιο ιδιαίτερο όταν το απολαμβάνεις με το έτερων ήμισυ ή φίλους; Για μας λοιπόν, δεν έχει σημασία το μέρος, αλλά με ποιον το βλέπεις. Είναι απίστευτο πόσες γωνιές στον κόσμο «φιλοξενούν» εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα!

Παρακάτω θα δείτε 10 ηλιοβασιλέματα που ξεχωρίσαμε για διαφορετικούς λόγους και θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας, τώρα που καλοκαιριάζει και νιώθουμε όλοι λίγο πιο ρομαντική και έτοιμοι για εξορμήσεις!

1. Serengeti, Τανζανία



Είναι λίγο σαν να βλέπεις live το Lion King, μόνο που εδώ έχεις την ευκαιρία να δεις και τις σιλουέτες από πραγματικούς ρινόκερους και ελέφαντες να διαγράφονται στο ηλιοβασίλεμα.

2. Έρημος, Σαχάρα


Το τέλειο μέρος για να αράξεις πίσω και να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα αφού έχει άπλετο χώρο!

3. Σαντορίνη, Ελλάδα



Δεν μπορούσαμε να μην τη βάλουμε στη λίστα με τα αγαπημένα μας ηλιοβασιλέματα! Τα λόγια είναι περιττά!

4. Grand Canyon, Αριζόνα


Εάν έχετε την ευκαιρία να πάτε ποτέ, να δείτε το ηλιοβασίλεμα από τη νότια πλευρά. Φήμες λένε πως το θέαμα είναι μαγικό!

5. Stonehenge, Αγγλία


Για χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι παρακολουθούν ηλιοβασιλέματα και ανατολές να ξεπροβάλλουν μέσα από αυτά τα γιγαντιαία πέτρινα σχήματα, μια θέα που πρέπει σίγουρα να μπει στη wish list σας!

6. Ipanema Beach, Ρίο Ντε Τζανέιρο


Ως μία από τις πιο διάσημες παραλίες του κόσμου, η Ipanema δεν είναι μόνο γνωστή για την κομψότητα και το στυλ της, αλλά και για τη θέα που προσφέρεται όταν δύει ο ήλιος πίσω από τα βουνά της.

7. Mount Haleakala, Χαβάη


To ηφαίστειο στην Χαβάη λάμπει σαν ένα κόσμημα σε ένα μαυρισμένο τοπίο όταν οι ακτίνες του ηλίου πέφτουν πάνω του, κάνοντας τις απότομες πλαγιές του να μοιάζουν με ένα μαγικό μέρος!

8. Τα κανάλια του Άμστερνταμ


Με πάνω από 400 γέφυρες που σχηματίζουν αψίδες πάνω από τα ρομαντικά κανάλια, το Άμστερνταμ, διαθέτει πολλά τέλεια σημεία για να παρακολουθήσετε ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα.

9. Taj Mahal, Ινδία


Κάθε φορά που θα σκεφτείτε το Taj Mahal πιθανώς σκέφτεστε τον καθαρό μπλε ουρανό του. Φυσικά είναι πανέμορφο να το βλέπετε την ημέρα, αλλά όταν ο ήλιος αρχίζει να δύει, τότε είναι που θέλετε να βεβαιωθείτε πως έχετε τη φωτογραφική μηχανή μαζί σας.

10. Highlands, Σκωτία


Με το κρύο, καθαρό αέρα στο πρόσωπό σας και τα Highlands της Σκωτίας στη πλάτη σας, θα κάνουν το ηλιοβασίλεμα που θα αντικρίσετε εκεί, δύσκολο να ξεχαστεί από την μνήμη σας.

http://blog.travelplanet24.com/2013/07/ta-10-pio-omorfa-hliovasilemata-ston-kosmo/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια