Άνοιξε στο Ντουμπάι το μεγαλύτερο κλειστό πάρκο ψυχαγωγίας στον κόσμο (ΦΩΤΟ)




Καταλαμβάνει έκταση 1,5 εκατομμυρίου τετραγωνικών ποδιών και περιλαμβάνει εντυπωσιακές ατραξιόν





Τις πύλες του άνοιξε στο Ντουμπάι το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό ψυχαγωγικό πάρκο κλειστού χώρου, το IMG Worlds of Adventure. Ο πολυχώρος εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Ντουμπάι από τον Σεΐχη Mohammed bin Rashid Al-Maktoum, που έκοψε την κορδέλα.



Ο Σεΐχης περιηγήθηκε στο τεράστιο πάρκο μαζί με άλλους υψηλούς αξιωματούχους του Ντουμπάι. Η κατασκευή του IMG Worlds of Adventure, χρειάστηκε περίπου 36 μήνες για να ολοκληρωθεί, αν και είχε αρχικά προγραμματιστεί να ανοίξει για το κοινό από το τέλος του 2014.



Το πάρκο καταλαμβάνει μια τεράστια έκταση 1,5 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12.000 επισκέπτες την ημέρα.
Χρηματοδοτήθηκε με 51.710 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια προήλθαν από την Ilyas και τον όμιλο Mustafa Galadari.



Αναγνωρίζοντας τη μαζική ανάπτυξη που καταμαρτυρούν οι τομείς του τουρισμού, της ψυχαγωγίας και της φιλοξενίας, ο Σεϊχης Mohammad επισήμανε ότι οι τομείς αυτοί είναι τα κύρια οικονομικά θεμέλια που στηρίζουν το UAE Vision 2021 και την Εθνική Ατζέντα, τα οποία έχουν ως στόχο να κάνουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πρωτεύουσα της περιοχής για την οικονομία, τον τουρισμό και το εμπόριο. http://www.ependitislive.gr/anoixe-sto-dubai-to-megalutero-kleisto-parko-psuxagwgias-ston-kosmo-photo/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια