Είναι μόνο 78 τετραγωνικά μέτρα αλλά.. πρέπει να δείτε το εσωτερικό του!



Μπορείτε να βρείτε μικροσκοπικά σπιτάκια σκαρφαλωμένα στα βράχια, δίπλα σε ακτές ή ακόμη και με τροχούς ώστε να μετακινούνται οπουδήποτε θελήσει ο ιδιοκτήτης τους.
Ωστόσο, τα πιο γοητευτικά από τα μικροσκοπικά σπίτια είναι αυτά που βρίσκονται βαθιά θαμμένα μέσα στο δάσος.

Ένα από αυτά είναι και αυτό που θα σας παρουσιάσουμε στη συνέχεια. Πρόκειται για ένα μικρό σπίτι που μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες κάποιου παραμυθιού!

Μοιάζει με μικροσκοπικό κάστρο και βρίσκεται στο Asheville, στη Βόρεια Καρολίνα.

Αν και εξωτερικά δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό, είναι τριώροφο και έχει έκταση 78 τετραγωνικά μέτρα. Ονομάζεται το «σπίτι των Χόμπιτ«! Βρίσκεται στα όρη Blue Ridge, 4.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.


Αυτές είναι οι σκάλες που οδηγούν στην «πύλη» του μικρού κάστρου! Το σπίτι των Χόμπιτ, εμπνευσμένο φυσικά από την τριλογία του Τόλκιν, περιλαμβάνει όλα όσα θα μπορούσε να έχει ένα κάστρο: πέτρινους πυργίσκους, τοξωτή ξύλινη πόρτα, και μια γραφική σοφίτα. Η κύρια είσοδος οδηγεί σε σκάλες που καταλήγουν στο καθιστικό.
Το εσωτερικό του διαθέτει παιχνιδιάρικη διακόσμηση και επένδυση από ξύλο. Στο κεντρικό σαλόνι, μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές δίπλα στο τζάκι απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας ταινία στην τηλεόραση με την επίπεδη οθόνη. Διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Στις σκάλες που οδηγούν στο δεύτερο και στο τρίτο πάτωμα υπάρχουν γραμμένες λέξεις που προσδιορίζουν την εμπειρία της διαμονής σε αυτή την πανέμορφη καμπίνα που έχει μεταμφιεστεί σε κάστρο.
Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι αντάξια του Φρόντο Μπάγκινς!

Ένα άλλο υπνοδωμάτιο διαθέτει ξυλόγλυπτη κουκέτα, βελάκια, ποδοσφαιράκι. Υπάρχει επίσης ένα πλήρες μπάνιο με ντους. Αν ο καιρός το επιτρέψει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σχάρα που βρίσκεται έξω από το σπίτι. Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε το υδρομασάζ στην αυλή, όπως θα έκαναν άλλωστε και όλα τα Χόμπιτ!
Το βέβαιο είναι ότι σε αυτό το σπίτι θα νιώσετε για λίγο ο βασιλιάς του δάσους!
dinfo.gr



Το διαβάσαμε από το: Είναι μόνο 78 τετραγωνικά μέτρα αλλά.. πρέπει να δείτε το εσωτερικό του! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/04/78.html#ixzz3YJ1Sb9wU

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια